Hvordan skrive ut (silhouette studio)

Velg deg et motiv. For eksempel kan du velge et av gratismotivene som du finner i biblioteket

Velg knivtegnet merket av med rødt

Trykk på knivtegnet og du får opp disse valgene

I material type finner du silhouette sine egne anbefalte innstillinger på silhouette sine egne produkter som f.eks silhouette HTV (vinyl til tekstiler) Men man må ofte justere på innstillingene eller lage helt nye innstillinger som butikken du handler fra anbefaler. Vinylhobby har egne anbefalinger for våre produkter. De finner du her 

Knivblad, Speed (fart) og Thickness (tykkelse) stiller du på selv. Merk deg at du må fysisk ta ut kniven fra knivholder og skru den til rett plass. Har du Cameo 3 så stiller kniven seg automatisk etter dine ønsker. Altså må du forhåndsstille kniven selv inni programmet. Gjelder kun hvis du bruker autokniven.

Når du har stilt innstillinger så velg «send to silhouette»

Du får opp dette bilder (se bort fra det som her står med rødt. Jeg hadde ikke pc tilkoblet silhouettemaskinen).  Trykk på START

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *