Trace motiver

I silhouette programmet kan du trace bilder, silhouetter, motiver osv. Vær obs på at de fleste bilder har copyright så det er ikke automatisk tillatt å bruke bilder som du finner på nettet. Still inn søket ditt slik at du får opp bilder som er tillatt å bruke eller du kjøper cliparts, silhouetter ol fra designere. Etsy.com er en nettside du kan kjøpe slike filer. Husk at du får kjøpt ferdige silhouettefiler på silhouettedesignstore.com

Åpne motivet ditt. Velg den sommerfugl liknende knappen som jeg har market i rødt.

Velg «select trace area»

Merk av bildet ditt

Og du får dette bildet. Du ser at litt av figuren din har blitt gul. For å forbedre kuttelinjene så kan du finstille litt. (til høyre i bildet) men på sånne helsvarte figurer som jeg har tracet her kan du huke vekk «high pass filter)

hele figuren din blir gul. Fine kuttelinjer.

Velg så trace (avmerket med rødt)

Ferdig. Dra bort silhouetten.                                                                         Om du vil sjekke at du har fine kuttelinjer så kan du zoome inn motivet ditt. (forstørrelse glass med +/- finner du rett over figuren)

Du kan gjerne farge figuren din. Velg malespann merket av med rødt og vel en farge i fargepaletten. Jeg valge gul

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *