Vinylhobby – Refleks heat transfer vinyl

Viste du at du er 85 % mer synlig med refleks enn uten? Refleks er veldig viktig å bruke og vinylhobby sin refleks har et utrolig bra gjenskinn. Samtidig er den god å jobbe med. Det er fleksibilitet i vinylen men kan sprekke opp hvis du strekker den forlangt. Vi selger mye av denne vinylen til lueprodusenter Refleksen kommer i fire farger, sølv, svart, hvit og gull. Refleksen er godkjent etter standaren EN-471

Skjæreinnstilling Cameo: Knivinstilling: 3, Tykkelse: 15, Fart: 8

Skjæreinnstillinger brother:

Bruksområder: Bomull, lin, ull, elastiske stoffer, polyester, polyester/bomullsblandinger

Vask: 40 grader

Tykkelse: 125 micron (180 med plastfilm)

Temperatur: 160 gr C

Beskyttelsesfilm må trekkes av før cutting. Den kan være litt vanskelig å se men bruk en spiss gjenstand i hjørnet så vil den løsne.(Beskyttelsefilmen er over vinylsiden på arket) 

Pressetid: 20-25 sek (avhengig av varmeutstyr), men gjerne noe lenger medstrykepresse og strykejern. Fast underlag anbefales. Bruk godt press!

Cold peel (la plastfilmen kjølne før den trekkes av)

Press i 20-45 sek (gjerne lengre tid ved bruk av strykepresse og strykejern) etter at plastfilmen er trukket av for å feste vinylen ekstra.

SJEKK alltid at vinylen er godt festet i stoffet. Bruk feks neglen men pass på så du ikke brenner deg. Stryk igjen hvis det trenger å festes bedre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *